Jeg har et godt råd til alle, der har lidt svært ved at overleve her i januar-måned. Jeg har selv gjort det, efter jeg læste på en blog om det. Det handler egentlig i bund og grund om at samle sig et lille madlager, så man ikke rigtig behøver at smide penge efter føde her i januar. På den måde sparer man altså en hel masse penge. Jeg har købt en hel masse forskelligt kød ind (på tilbud) og så har jeg smidt det i fryseren. Samtidig har jeg købt nogle frosne grøntsager – på den måde kan jeg leve sundt, og have en masse mad, jeg ikke behøver at købe. Det er altså meget sjovt.

Nå, men grunden til at jeg har gjort dette, er at jeg har overvejet at tage et lån – eller det er ikke derfor, men det er derfor jeg overvejer at tage et lån (Se dem her). Jeg er broke. Heldigvis findes der sider, der udbyder lån – se mange her.

Kviklån

Jeg sidder lige og ser lidt Grammy-uddeling, og hold da helt op, hvor er det altså et smukt show. Det er et af de eneste ægte og respekterede awardsshows, synes jeg, og det er jeg altså meget priviligeret over, at vi får lov til at følge med i. Det er en ting, der er helt sikkert.

Ellers går det godt, jeg overvejer lidt at tage et lån (info), for jeg har virkelig brug for nogle nye møbler. Jeg er gået igang med at lave mit liv lidt om, og jeg er kørt træt i de gamle møbler jeg har. Jeg synes de er lidt demotiverende at kigge på, og det er jo ikke så godt, når man lever af at male billeder. Det er svært at blive inspireret i nærheden af dem. Men ved endnu ikke om jeg tager det lån der jeg snakkede om, men du kan se mere info, hvis du har lyst til det.