Står du og er ved at planlægge en stor fest, så har du sikkert allerede tænkt på, at der skal pynt til den store lejlighed. Der er så mange faktorer, der bare skal spille, når man planlægger en større begivenhed og heriblandt er det ofte pynten, der skal klares i hastværk, da location, mad, borde og stole er vigtigere, når man ser på det praktiske aspekt. Hvordan kan du pynte op, så det ikke ligner, at du har skullet træffe nogle hurtige beslutninger?

Pynt der kan skabe den rette stemning til et bryllup

Er du ved at planlægge et bryllup og måske endda dit eget, så er udsmykningen af festlokalet med garanti med på din to-do-liste. Lyskæder og blomster er nærmest selvskrevet til et bryllup, og det er der god grund til. Det er begge pynt, der får os til at føle romantikken. Dog er der mange andre flotte elementer, man kan tilføje for at skabe en unik stil, der passer til brudeparret.

Når det kommer til bryllup, er det selvfølgelig altid individuelt for par, hvilket tema de ønsker. Dog er der nogle elementer, som gør sig godt til det hele og som kan gøre en stor forskel rent visuelt. En af disse er rosetter af papir til festlokalet. Rosetter fås i mange forskellige farver og kan kombineres med det farvetema, I allerede har besluttet jer for. Ud over farver fås de flotte rosetter også i forskellige forme og i forskellige størrelser.

Gurilande af rosetter af papir til festlokalet

Du kan lave en unik og smuk gurilande ved at bruge halveret rosetter. Du kan vælge at kombinere rosetterne i forskellige farver, mønstre og størrelser. En god idé er dog at holde stilen hele vejen igennem, så guirlanden ikke bliver ubalanceret at se på. Guirlanden kan hænge på væggen i buer, eller på kryds fra loftet, og her er det din fantasi og det visuelle, der ved, hvad der vil virke bedst.

 

Rosettens historie

Rosettens historie er lige så gammel som menneskehedens historie. Vi er, så længe vi kan huske, blevet inspireret af naturen omkring os, og vi har i flere årtusinder lavet smukke genstande ud fra denne inspiration, der kunne bæres som et symbol på troskab, arbejdspræstation eller prestige. Mange kender rosetten fra en præmie rosette med bånd, som vindes i mange forskellige konkurrencer; dog har den smukke form udviklet sig til pynt, der benyttes ved festlige lejligheder. Selve rosettens form er inspireret af blomster.

 

 

 

Kombiner rosetter af papir med andre elemeter

Vælger du at bruge rosetter af papir til at pynte din fest op med, kan du snildt kombinere det med andre elementer. Lyskæder kan give den helt rette og meget romantiske vibe til et bryllup. Du kan også bruge mindre rosetter som søde bordkort med navne. Du kan selv lave rosetter, der er formet som hjerter og kombinere dem med andre. Dette kan også være en flot pynt til en barnedåb.

Rosetter af papir til festlokalet

 

Du kan købe mange smukke rosetter af papir til festlokalet. Du kan vælge at kombinere dem på kryds og tværs med andre elementer. Du kan også tilføje yderligere pynt på dem i form af bånd, glitter, eller navne, hvis du vil bruge de mindre af dem som bordkort. Fantasien er din eneste begrænsning. Leder du efter inspiration til, hvordan du kan pynte op med rosetter, er det nemt at finde. Du kan lave en googlesøgning eller gøre brug af pinterest, hvor der er en masse visuel inspiration at hente.