Opp finans er en spiller på markedet, som tager sine kunder seriøst. De tilbyder et let lån, med billige renter. En fair løsning over for fair kunder. Hvorfor ikke låne lidt til julen allerede nu, med Opp finans?

9Julen står for døren med alt dens hygge og travlhed. Jul er en dejlig årstid. Det er her familien mødes og danser rundt om juletræet, mens man synger gode gamle danske kristne klassikere. Det er en tid for hele familien. Men det er også en tid som kan gøre enhver tegnebog tynd. Der skal både købes ind til julemad, og så skal der også købes ind til julepynt. Foruden dette skal der også købes vand og vin, og mandelgaver. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis man lader sig rive med. Og hvorfor ikke lade sig rive med? Med et lån for Opp finans, er du sikker på at du har råd til at give den hele armen i forhold til julen, og alt hvad den indebærer. Julen er en fantastisk anledning, til at vise din familie hvor mange penge du har i form af store gaver. Så hvorfor ikke lade Opp finans hjælpe dig med den illusion?

Opp finans sørger for at julen varer lige til påske

Sidste år var det min tur til at holde jul for hele min store familie. Min mor har 5 søskende og min far har 9 søskende. Alle sammen kom, og alle havde i gennemsnit to til tre børn med. Du kan nok godt, se at det hurtigt blev mange mennesker man skulle lave mad til. Jeg havde i forvejen ikke ret mange penge, så det blev virkelig en fattigmandsjul. Min mor fik en hjemmelavet tegning af mig, og min far fik en pakke leverpostej som jeg har fundet i min fryser. De kommenterede begge to på, hvor dårlige gaver jeg havde givet dem, og om jeg nu havde penge nok. Jeg laver ikke den samme fejl igen i år, så i år har jeg taget et lån hos Opp finans. I år får min far et krydstogt til det caribiske øhav, og min mor får sig en elcykel, som hun har ønsket sig. Med et lån fra Opp finans, sørger de for at julen altid varer lige til påske. Mere information angående Opp finans kan findes på nettet.